Prevod plakata

Savremeni način reklamiranja nudi sve više i više različitih mogućnosti, koje svakako treba iskoristiti na najbolji mogući način. Pod tim podrazumevamo da treba pronaći upravo onaj vid reklamiranja koji će najbolje prezentovati poslovanje jedne kompanije, odnosno na pravi način prikazati određeni proizvod ili uslugu, te omogučiti da ta informacija stigne do što većeg broja ciljanih korisnika, to jest korisnika kome je primarno namenjen taj proizvod ili usluga.

Među modernim načinima reklamiranja svakako se ističu plakati ili posteri različitih formata. Oni se mahom štampaju na svim A i B formatima, a najčešće su u pitanju formati od A 3 čije mere su 297 x 420 milimetara, pa do formata B 1, to jest plakata veličine 700 x 1000 milimetara. Postoje slučajevi kada se zahtevaju i veći formati.Da bi jedan plakat ispunio svoj osnovni zadatak, postoje vrlo precizno određene smernice za njegovu izradu, a pod tim se podrazumeva najpre da naslov jednog plakata mora biti lako uočljiv, te da ga lako može pročitati osoba koja se nalazi na 2 metra udaljenosti, dok sam tekst i podnaslov (ukoliko je prisutan) moraju biti vidljivi i laki za čitanje sa udaljenosti od minimum 1,5 metara. Takođe, tip slova na plakatima je vrlo važan, jer nije poželjno ni preporučljivo koristiti više različitih fontova, te senčenje slova ili podvlačenje. Eventualno se može koristiti podebljavanje, ali i to prvenstveno u naslovu i podnaslovu, ako postoji. Sam tekst plakata mora biti vrlo pregledan, što zapravo znači da ni u kom slučaju nije dobro da čitav plakat bude pretrpan niti tekstom niti slikama, kako bi posmatrač jasno mogao da uvidi šta je sama srž ovakvog načina reklamiranja, bilo da se putem plakata reklamira određeni proizvod, usluga, odnosno kompanija ili se, pak najavljuje neki događaj, otvaranje restorana, kluba ili druge vrste objekta, a na plakatima se može prikazivati i program određene političke partije. Jedna od najbitnijih stavki kada je u pitanju izgled plakata jeste i njegova preglednost, te raspored informacija, tako da o tome posebno valja voditi računa prilikom izrade ovakve vrste reklamnog materijala.

Mnoge štamparije u sklopu usluge štampanja nude i uslugu pripreme za štampu, to jest izrade idejnog rešenja plakata. Naravno, postoje i one štamparije koje ovu uslugu naplaćuju potpuno nezavisno od same štampe, ali i one koje prihvataju da im dostavite već pripremljeno rešenje za njegovu izradu.

Uzevši u obzir da se većina plakata danas štampa u digitalnom formatu, u većini slučajeva je rok za njihovu izradu izuzetno kratak. Tako da, ukoliko u štampariji stave vaš plakat odmah u štampu, možete ga dobiti već istog dana. Naravno, sve zavisi od količine i od vaših posebnih zahteva, ukoliko ih imate. Kada su u pitanju veći tiraži štampe plakata, najčešće se radi na takozvanim ofset mašinama, što produžava rok za izradu, što opet zavisi od izbora štamparije, te zahteva klijenata. I u ovom slučaju je rok za izradu prilično kratak, te je u većini slučajeva potrebno svega par dana da dobijete plakate koji su štampani ovom tehnikom.
Ono što je posebno zanimljivo jeste da pojedine štamparije nude i vrlo specifičnu dodatnu uslugu, koja zapravo ne spada u osnovni domen njihovog posla, a koja podrazumeva uslugu lepnjenja plakata na mestima koje odredi klijent.

Kada se štampaju takozvani jumbo plakati ili citylight posteri, što je opet specijalna vrsta reklamnog materijala, tada se koriste posebne mašine za štampanje, to jest takozvani ploteri koji su izuzetno visoke rezolucije, što znatno poboljšava kvalitet reklamnog materijala. Jumbo plakati su zapravo takozvani bilbordi, dok su citylight plakati oni koji se najčešće nalaze na autobuskim stajalištima i koji su posebno osvetljeni, kako bi privukli što veću pažnju građana i njihove dimenzije su uglavnom 175 x 119 centimetara.

Većina štamparija nudi izradu plakata na kvalitetnim vrstama papira težine 100, odnosno 150 grama.

Nakon što ispoštujete sve navedene smernice vezane za kvalitetnu pripremu za štampu plakata, postoji još jedan vrlo važan podatak koji utiče u velikoj meri na uspešnost plakata. Reč je o prevođenju plakata na neki strani jezik, što je izuzetno važno ukoliko želite da njegovu sadržinu približite čak i onim osobama koje ne govore našim jezikom. Naravno, da li će vam biti potreban prevod plakata ili ne prvenstveno zavisi od toga šta želite da saopštite ljudima njime i koja je vaša ciljna grupa. Recimo, ako želite da pozovete što veći broj ljudi na otvaranje novog kluba ili restorana u vašem gradu, sasvim je normalno i čak poželjno da imate i prevod plakata, ali zato ako se na njemu nalazi politički propagandni materijal, normalno je da neće biti potrebno prevođenje plakata na neki strani jezik. Sa druge strane, postoje kompanije koje izrađuju ovu vrstu reklamnog materijala na osnovu onih koji su primarno izrađeni na nekom stranom jeziku, a najčešće onome gde se nalazi sedište te kompanije. U tim slučajevima je sasvim normalno da se uradi i prevod plakata na naš jezik, jer ako ostavite plakat u originalu, sasvim je sigurno da će vrlo mali procenat građana naše zemlje razumeti njegovu svrhu.

Kada ustanovite da vam je potreban prevod plakata, sledi razmišljanje o tome kome prepustiti ovaj posao. Da li studentima, koji poznaju određeni jezik ili jednostavno zamoliti nekog od zaposlenih da prevede plakat, budući da on nema baš mnogo teksta, te mnogi direktori i vlasnici kompanija smatraju da to može svako da uradi. Možda će vas ovo malo razočarati, ali prevođenje plakata nije ni malo jednostavan i lagan posao kao što to mnogima izgleda. Razlog zbog koga ovo tvrdimo i u potpunosti stojimo iza toga leži u činjenici da prevod plakata iziskuje ne samo visok nivo znanja, već i iskustva prevodioca, te poznavanje kako književnog, tako i govornog jezika na, odnosno sa koga se prevodi, jer se jedino tako urađenim prevodom postiže osnovna svrha ovog posla, koja podrazumeva da on mora da pruži isti kvalitet, te ima potpuno isti efekat na ljude kao i onaj koji je napisan na primarnom jeziku.

Upravo iz tog razloga je praksa da se prevod plakata prepušta stručnim prevodiocima, koji su specijalizovani upravo za ovaj posao, jer ćete tako sasvim sigurno dobiti profesionalno urađen i kvalitetan prevod. Zato se u timu Prevodilačkog centra Akademije Oxford, pored ostalih prevodilaca nalaze i oni koji su uskospecijalizovani baš za prevođenje plakata sa, ali i na mnoge svetske jezike. A kada kažemo mnoge jezike, ne mislimo samo na one za koje se najčešće i zahteva prevod, kao što su: engelski, francuski, nemački, italijanski i španski, već i na: ruski, estonski, korejski, hrvatski, mađarski, švedski, bugarski, slovenački, ali i korejski, kineski, japanski, slovački, češki i mnoge druge jezike.

Svi naši prevodioci, uz neophodne univerzitetske diplome poseduju i visok nivo znanja, ali iskustva u prevođenju ovakve vrste reklamnog materijala, te možete biti potpuno sigurni da će za vas uraditi kvalitetan prevod u kratkom roku i to po cenama koje su u najmanju ruku povoljne, kada je u pitanju prevod ovakve vrste.

Tekst plakata koji nam poveravate na prevod možete dostaviti onako kako vam najviše odgovara, to jest: meil - om, kurirskom službom ili preporučenom poštanskom pošiljkom, a možete ga doneti i lično u jednu od brojnih poslovnica Akademije Oxford u Srbiji. Kada naši stručnjaci završe svoj deo posla, takođe prevod plakata možete preuzeti lično ili vam ga možemo poslati meil - om, te kurirskom službom na željenu adresu. Međutim, ukoliko se odlučite za dostavu kuriskom službom, ne zaboravite da se ova usluga naplaćuje potpuno nezavisno, budući da nije uračunata u cenu prevoda.

Uz povoljnu cenu prevoda plakata, te kvalitet rada i profesionalnost naših stručnjaka, posebno smo ponosni na njihovu efikasnost, što nam omogućava da našim klijentima ponudimo i kratke rokove izrade prevoda. Ali i pored toga se može dogoditi da od nas zahtevate takozvani hitan prevod plakata, odnosno da bude završen u roku koji je znatno kraći od onoga koji vam je ponuđen prilikom dogovora sa predstavnikom našeg tima. U tom slučaju je potrebno da dostavite materijal što pre, te da precizno navedete rok za izradu, kako bi naši prevodioci mogli da adekvatno odgovore na vaš zahtev i omoguće vam da dobijete prevod plakata u roku koji vam je potreban.

Osnovna cena prevoda ove vrste reklamnog materijala se formira prema jednoj strani prevoda, koja je u skaldu sa uobičajenim prevodilačkim standardu, a pod tim se podrazumeva tekstualni sadržaj dužine 1 800 slovnih mesta, uz uračunate razmake. Naravno, cena u slučaju hitnog prevoda se formira na drugačiji način i razlikuje se od osnovne cene, jer se računa i takozvani dodatak za hitnost. To znači da se visina naknade za ovaj dodatak formira prema količini dostavljenog materijala i roku za izradu prevoda.

U slučaju da smo zaboravili da nešto pomenemo vezano za ovu temu, a vas zanima, budite potpuno slobodni da nas kontaktirate kako biste dobili potrebne informacije i dogovorili se sa predstavnikom tima Akademije Oxford u vašem gradu oko svih detalja vezanih za prevođenje vaših plakata!

Izračunajte okvirnu cenu prevoda plakata


Napomena:

Navedeni kalkulator izračunava orjentacionu cenu Vašeg prevoda. Prevodilačka strana obuhvata 1800 karaktera sa razmacima ili 250 reči. Veoma je bitno da što preciznije izračunate broj karaktera na Vašem dokumentu, kako bi finansijska konstrukcija bila tačnija, uz manja odstupanja. Za sve detaljnije informacije, kontaktirajte neki od naših centara.‏

Prikazane su cene iz poslovnice u Jagodini. Za cene u ostalim gradovima, kontaktirajte nas.


Spisak gradova u kojima prevodimo plakate:

Najčešća pitanja za prevodilačke usluge

Prevodi - najčešće postavljana pitanja

Plakati prevod i overa

NEWSLETTER
 
ISKUSTVA KORISNIKA
Jelena iz Niša:

Mogu da pohvalim sve zaposlene u Akademiji Oxford u Nišu jer su stvarno profesionalni i prenose znanje na odličan način

Milica iz Beograda:

Zahvaljujuću akademiji Oxford ja se zaposlila, hvala svima, super ste

Zoran iz Jagodine:

U potrazi za usavršavanjem uplaćivao sam dosta kurseva kod raznih škola ali jednostavno se Oxford izdvaja od svih ostalih, tu nema dileme

Dragana iz Zaječara:

Trebao mi je prevod na Francuski hitno, našla na netu Oxford pozvala ih i u roku od nekoliko sati dobila prevod na email, stvarno su super

Petar iz Paraćina:

Završio kurs za automehaničara, zaposlio se, ja ljudi ne znam šta bi radio sada da ne postojite, Hvala Vam

Natasa iz Kraljeva:

Najbolji knjigovodstveni program! Sa lakoćom sam savladala tromesečni kurs knjigovodstva. Sve pohvale!

Dragan iz Čačka:

Retko gde može da se nađe prava profesionalnost u našoj zemlji i naravno usluga, sve pohvale od mene

Mica iz Smedereva:

Moja ćerka je završila vanredno medicinsku srednju školu preko akademije Oxford, Mogu samo da Vam poželim sve najbolje i Hvala Vam Puno

Aranđelovac - Elena:

mislim da je odlicno što na jednom mestu mogu da nađem usluge prevođenja za razlicite jezike, i da ne moram da šetam od prevodioca do prevodioca.

Babušnica - Snežana:

oduvek sam želela da profesionalno kuvam i to sam uspela zahvaljujući ljudima u Akademiji Oxford!

Bač – Serena:

Akademija Oxford je nešto najbolje u Srbiji. Hvala Vam

Bačka Palanka – Darko:

Završio sam obuku za viljuškaristu, momci hvala vam

Bačka Topola - Velimir:

nažalost, sa završenim fakultetom nisam uspeo da nađem posao. Prijavio sam se za stručno osposobljavanje zavarivača i u firmi gde sam obavljao praksu sam počeo da radim.

Boljevac – Đurđija:

Završila sam bugarski i nemačkog jezika B2 u vašoj školi stranih jezika. Samo da kažem PA VI STE GENIJALCI

Bosilegrad – Slaviša:

Opredelio sam se za online varijantu Web Dizajn u školi računara, Odlična stvar, hvala Oxford

Brus - Slađana:

Na kursu sam engleskog jezika od početka u Oxfordu, sada sam na B2 nivou i planiram da završim sve do kraja jer sam izuzetno zadovoljna predavačem i nastavom.

Bujanovac - Ivana:

odradila sam prekvalifikaciju preko Oxforda i sad sam u potrazi za boljim radnim mestom.

Čajetina - Đorđe:

uslužni, brzi i ljubazni, od mene samo reči hvale!

Ćićevac - Jelena:

oduševila sam se kad sam saznala da mogu da učim norveški od kuće, uz pomoc škole stranih jezika i online predavanje. Definitivno možete savladati sve kao i u grupnoj nastavi. Svima koji nemaju previše slobodnog vremena preporučujem ovakav način učenja.

Čoka - Eva:

živim u Sloveniji i bio mi je potreban sertifikat o poznavanju srpskog jezika za upis na fakultet u Srbiji. Oduševljena sam u koliko kratkom roku su mi sve završili!

Ćuprija – Žarko:

Završio sam tečaj nemačkog jezika A1, upisao sam A2 jer ste super i samo tako nastavite

Dimitrovgrad - Marina:

išla sam na pripremnu nastavu iz francuskog, i dobila Delf diplomu. Zadovoljna sam predavačem.

Doljevac – Danica:

Online nastava je extra, sve od kuce, a naucila sam super Španski jezik

Donji Milanovac:

Zvonimir – mogu samo da kažem da su profesionalci!

Gadžin Han:

Za mene ste uvek bili i ostacete profesionalci

Golubovac:

Moje dete uči francuski online kurs, imate profesorku pravog profesionalca, svaka vam cast

Gornji Milanovac - Goran:

nemački učimo supruga, deca i ja, i svi smo prezadovoljni, prvenstveno cenom, a onda i nastavom.

Grocka:

Beograd ili Smederevo, sve mi je blizu i dostupno, jer vas ima svuda, svaka vam čast

Kanjiža:

preko Vaše Akademije smo angažovali prevodioca za naše venčanje, od srca vam hvala

Kikinda – Emilijan:

Završio sam A1 Online tečajeve mađarskog jezika, savršenstvo

Knić – Marinko:

Obuka za kuvara u restoranu po Vašoj preporuci, sve sam naučio jer vi I vaši saradnici ste broj jedan, definitivno najbolji

Knjaževac – Milica:

Pohađam tečajeve za kozmetičara i po završetku prakse ostajem u salonu da radim.Hvala Akademiji Oxford.

Koceljeva – Milenko:

Otvorio sam radnju posle obuke i polaganje kod Vas za Krojača. Vaša škola za krojače je najbolja, ljudi samo napred

Kosjerić – Davor:

Obuke mozete odraditi kod ovih profesionalaca, vozim bager i primam platu na vreme, morao sam da promenim svoje zanimanje, jer mi je sigurna plata vaznija od vece plate koje nema na racunu. Akademija Oxford mi je izasla u susret i pomogla oko obuke. Ljudi hvala vam

Kovačica – Ljilja:

Bila na obuci, Radim u obućarskoj radnji sa diplomom obućara Akademije Oxford, hvala Vam

Kragujevac - Marko:

da bih zadržao posao, morao sam da posedujem ECDL sertifikat, a to sam uspeo da pronađem u školi računara - Oxford baš u mom gradu.

Krupanj - Nenad:

merci Akademija , ubrzani kurs francuskog jezika je savršen

Kruševac – Zoran:

Sreća je naša što ste otvorili Agenciju u našem gradu. Najbrže i najkvalitetnije u celoj okolini radite prevode dokumenata

Kučevo – Bojan:

Obuku za Varioca sam odradio i polagao sam ispred stučne komisije u Akademiji Oxford, samo reci hvale imam

Kula – Stana:

Mađarski jezik mi je potreban bio zbog supruga i njegove rodbine, naučila sam uz pomoć vas, hvala

Lebane - Bojana:

Sa kursem masaže kod Vas, otvorila sam svoj salon

Bački Petrovac – Svetlana

Norveški online , ako vam ikad zatreba, samo se javite školin stranih jezika, sve imaju, hvalaaa

Batočina - Nenad:

završio sam kurs za masera, preveo diplomu na engleski jezik i sada čekam početak sezone za posao na kruzeru!

Bečej – Margita:

ja položila na Goethe-u , hvalaaaa, kisss

Bela Palanka – Sofija:

U vašoj školi stranih jezika završila sam mađarski i kurs poslovnog sekretara, počela da radim i idemo dalje, Oxford, najbolji ste

Beočin – Danilo:

Zavrsio sam kurs engleskog A1, upisao sam A2 nivo i super mi ide, extra ste

Bogatić - Vladimir:

učio sam švedski jezik, sada sam u Švedskoj i odlično se snalazim u komunikaciji.

Bojnik – Mirko:

Prevod dokumentacije kod vas je posao bez muke, hvala

Šabac - Iva:

Pohađala u školi stranih jezika engleski I prezadovoljna sam sa kvalitetom nastave koji sam dobila u Akademiji Oxford...

Savski Venac - Tijana:

Uz Vašu i pomoć vaših saradnika uspešno završen tečajeve za masažu....najbolji ste!

Sečanj - Jovana:

Sve pohvale za Akademiju Oxford i veoma brzo prevođenje dokumenata...najpovoljniji ste u gradu!

Senta - Lazar:

Sa završenim stručnim osposobljavanjem za kuvara ja danas radim u jednom restorani i prezadovoljan sam, hvala Oxfordu

Sjenica - Bojana:

Završila sam Školu za kozmetičara uz pomoć Akademije Oxford i njenih saradnika i kod istih dobila posao, hvala vam, sjajni ste!

Smederevo - Nataša:

završila sam kurs za kozmetičara, sada imam svoj salon I mogu samo da pohvalim Oxfrod.

Smederevska Palanka - Anđela:

završila sam u školi računara Web dizajn, to me je oduvek interesovalo, I drago mi je da sam saznala za Oxford.

Sombor - Stefan:

završio sam kurs za računare, mogu samo da pohvalim osoblje I profesora!

Ljig - Damjan:

Na Vašoj Akademiji uspešno sam savladao slovenčki jezik. Hvala Vam, najbolji ste.

Ljubovija - Vera:

Radim u apoteci i za taj posao bilo mi je neophodno poznavanje rada na računaru, na Vašoj Akademiji sam završila vise kurseva i sada je sve mnogo lakše.Hvala svima na Akademiji.

Loznica - Tanja:

Završila sam školu nege i lepote. Otišla u Austriju i tamo započela svoj posao. Za to je zaslužna Akademija Oxford.

Lučani - Bojan:

Sa vašom diplomom konačno imam zvanje. Sve pohvale Akademiji Oxford!

Majdanpek - Denis:

Bila sam u raznim školama računara, ali nigde nije povoljn o kao u vašoj školi racunara koja mi je pomogla da dobijem bolje radno mesto.Hvala Vam!

Mali Iđoš - Milena:

Bio mi je potreban prevod na Slovenački jezik, vrlo brzo i originalno ste mi to završili. Puno Vam hvala.

Mali Zvornik – Zvezdan:

ima vas svuda i lako sam vas nasao, hvala vam, sada radim samostalno

Malo Crnište – Gordana:

Zahvaljujući Akademiji Oxford uspešno sam završila tečaj obuku za muškog frizera, sada sa ćerkom otvaram miško-ženski frizerski salon.

Medveđa - Olivera:

Nisam verovala u nastavu preko skypa ali vi ste me razuverili, sada sam oduševljena. Kvalitetno, efikasno i organizovano. Hvala vam

Merošina – Selma:

učila sam online ruski i naucila sam perfektno, hvala, hvala

Mionica – Gordana:

Hvala profesoru i Akademiji što su mi pružili priliku da usavršim svoje znanje i položim ECDL ispite.

Niš - Nemanja:

Svima kome je potreban prevod od strane ovlašćenog sudskog tumača, preporučujem Akademiju Oxford! Oduševili su me sa brzinom i efikasnošću! Hvala Vam!

Nova Crnja - Marko:

Zahvaljujem se prijatnom osoblju iz Akademije Oxford za veoma brzo sprovedenu obuku i polaganje za rukovaoca gradjevinskim mašinama. Sa Vašom Diplomom, ja danas imam posao!

Nova Varoš - Tatjana:

Bila sam na kursu manikir u Akademiji Oxford i već kupila svu potrebnu opremu za otvaranje salona! Hvala Vam puno i preporučujem svima ljubazno osoblje Akademije Oxford!

Novi Bečej - Tanja:

Uz pomoć Akademije Oxford završila sam obuku za slepo kucanje i dobila posao zapisničara.Najveće hvala

Novi Knjaževac - Marija:

Zahvaljuem se Akademiji Oxford za uspešno spremanje nemačkog jezika i polaganje na Goethe institutu. Ljudi hvala vam!

Novi Sad - Ivan:

Uspešno sam završio i naučio nemački jezik uz pomoć Vas! Hvala Vam Akademijo!

Odžaci - Dejan:

Bila sam kod Vas na raznim obukama i polaganje za vulkanizera! Sada imam svoju radionicu, hvala vam!

Gorica iz Kruševca:

Ja sam završila obuku za Kozmetičara i zaposlila se, pozdravila bih sve u Kruševcu koji rade u Akademiji Oxford

Luka iz Ćuprije:

Najveće hvala Akademiji na spremanju za Goethe polaganje.

Dejan iz Kragujevca:

Oduševljen sam načinom na koji se Akademija Oxford odnosi prema nama, sa puno uvažavanja i predanosti da nam prenesu znanje ili izvrše uslugu

Ceca iz Novog Sada:

Zahvaljujem se divnom timu Oxford Akademije. Za najkraće moguće vreme, završila sam stručno osposobljavanje - negovateljica teško obolele dece i zaposlila se.

Ada – Miloš:

Završio sam za barmena, zaposlio se u hotelu i uživam u životu. Hvala Vam

Apatin - Milena:

završila sam kurs za kozmetičara, i ostala da radim u salonu. Hvala što postojite!

Opovo - Nevena:

Po veoma povoljnoj ceni i veoma kvalitetnoj nastavi ja sada završavam kurs engleskog jezika! Najbolji ste!

Osečina - Jovan:

Završio sam obuku za fotografa i ubrzo nakon toga se zaposlio uz pomoć Vaše diplome! Super ste, sve pohvale!

Padina – Marina:

Završila sam školu za krojača, radim kod kuće , imam svoje mušterije i konačno sam zadovoljna.Hvala najbolji ste!

Paraćin – Gordana:

Hvala profesoru i Akademiji što su mi pružili priliku da usavršim svoje znanje i položim ECDL ispite.

Pećinci - Milanka:

Uz pomoć ljubaznog osoblja Akademije Oxford, završila sam obuku za konfekcionara i odmah dobila posao! Hvala vam puno!

Pelagičevo - Marinko:

Uz pomoć individualnih časova u Akademiji Oxford, uspešno sam završio početni nivo grčkog jezika...sve pohvale!

Petrovac na Mlavi – Bojan:

Završio sam kod vas kurs norveškog jezika,otišao u Norvešku i zaposlio se.Zadovoljstvo je bilo družiti se sa Vama.

Plandište - Katarina:

Kod vas su kursevi užitak. U Akademiji Oxford sam po veoma povoljnoj ceni uspešno zaršila online tečaj holandskog jezika! Preporučujem svima jer su zaista najbolji!

Požarevac - Sanja:

Sve iskrene pohvale za Akademiju Oxford i uspešno završen daktilografski kurs u Školi daktilografije!

Požega - Dragan:

Radim u agenciji za registraciju vozila, do sada sam na prevode čekao po nekoliko dana, sada je sa Vama sve brze i jeftinije. Hvala što postojite.

Preševo - Zorana:

Pohađala sam u mnogim školama stranih jezika i nigde nisam naišla na takvu profesionalnos kao kod Vas. Knačno sam zadovoljna svojim znanjem jer sam ga potvrila tako što sam položila nemački jezik na Goeteovom institutu.

Prijepolje - Miroslav:

Zahvaljujući spremanju kod Vas savladao sam garmatiku Engleskog jezika i konačno popravio ocenu. Hvala Vam na tome.

Rača - Ružica:

Neverovatno je još postoji neko ko sa puno razumevanja i požrtvovanosti radi i prenosi svoje znanje drugima.Sve pohvale za predavače na Akademiji Oxford.

Rakovica - Bogdan:

Zahvalan sam Akademiji Oxford jer sa obukom koju sam prošao i znanjem koje sam stekao sada otvaram svoju automehaničarsku radionicu.

Ražanj - Nebojša:

Uz pomoć dobrih profesora Akademije Oxford, završio sam programski jezik JAVA! Sve pohvale za Vas!

Rožaje - Natalija:

Želim da pohvalim Akademiju Oxford za uspešno sproveden kurs za daktilografa. Sjajni ste, hvala vam!

Ruma - Žarko:

Sa Vašom diplomom da sam stručno osposobljen za varioca ja sam dobio i posao! Hvala vam , Vi ste najbolja Škola za zavarivče i varioce, najbolji ste!

Sopot - Dijana:

idem na časove italijanskog, super je što mogu da prilagodim termine sebi I svojim obavezama.

Srbobran - Nevena:

završila sam kurseve arapskog jezika, sve pohvale!

Sremska Mitrovica – Andjelija:

Naš sindikat, PSS, ima poslovno tehničku saradnju sa Vama, ništa bolje i lepše i plus su nam cene još i sa popustom>

Sremski Karlovci – Darko:

Samo da kažem HVALAA

Žabari – Ceca:

Imam vas sertifikat i moj salon

Žagubica – Nenad:

Profesionalni, tačni, ljubazni, to je retkost za kod nas

Žitište – Jelena:

Radim nadogrdnju noktiju, imam vaš sertifikat i hvala vam na svemu

Žitorađa - Marina:

prevodila sam dokumentaciju u Oxfordu, pored toga što su bili brzi, pomogli su mi i uputili me gde dalje da se obratim što se tiče moje papirologije.

Zrenjanin – Leonora:

Online engleskog jezika sam obavila preko vase skole, profesorka je legenda I pravi profesionalac, hvala vam

Voždovac – Milan:

hvala za prevod, profesionalci ste

Zemun – Kosta:

Sve pohvale za Vas I Vaše profesore, pohađam u vašoj školi nemački I engleski jezik i samo reči hvale imam.

Stara Pazova – Radiša:

Završio sam kod vas tečaj za Viljuškaristu, najbolji ste

Stari grad – Nevena:

Radim nadogradnju noktiju, imam puno posla I zadovoljnih klijenata. Salon sam otvorila sa Vašim sertifikatom, zajedno smo najjači

Surdulica – Peda:

uz pomoć Vas, pronašao sam posao, zahvaljujući stučnom osposobljavanju koje sam preko Vas završio

Surčin - Serena:

Prevod mi je stigao brzooo, hvalaaaa

Svrljig – Danko:

odradio sam kurseve online nemački jezik i položio na Goethe institute A2 , najbolji ste

Topola - Marko:

Vaša škola računara mi je omogucila da završim ECDL ispite, 4 modula koja je firma zatražila kao obavezu da bi dobili rešenje o radu na neodređeno, tako da, definitivno ste profesionalci

Trgovište – Saša:

Obavio sam knjigovodstvenu obuku kod vas, nisam skoro sreo ljubaznije i profesionalnije osobe, super ste

Trstenik - Anja:

Pohađam nastavu u vašoj školici u Kraljevu I jedva čekam odeljenje u Trsteniku, a kako ste pravi profesionalci, očekujem Vas uskoro

Ub - Dragana:

obavila sam obuku za daktilografa, zaposlila sam se I super mi je, ljubim vas sve

Valjevo - Ljiljana:

trebalo mi je da za kratko vreme savladam francuski jezik kako bih dobila papire za boravak, maksimalno su mi izašli u susret, hvala i osoblju i divnoj profesorki!

Varvarin - Slavko:

i za nas penzionere postoji prilika da učimo, tako da i ja sad pod stare dane učim da koristim računar, sa strpljivim predavačem u Akademiji Oxford.

Veliko Gradište – Marinko:

Obavio sam obuku za armirača, hvala i najbolji ste

Vladičin Han – Peda:

Online nemački sam odradio kod vas, sve pohvale školi stanih jezika!

Vladimirci – Lena:

Obuka za masažu je odlična, odradio sam je kod vas, samo reči hvale za profesonalizam

Vlasotince:

Sve pohvale za vas I vase profesore

Vračar – Sreten:

Prevod brzo i tacno , ljudi bravo I hvala

Vrbas – Marko:

Mađarski jezik on line , hvala I samo tako nastavite

Vrnjačka Banja:

Milena – Radim u hotelu, primi li me posle obuke kod vas za recepcionara, ljubim vas

Vršac - Natalija:

prava je retkost u današnje vreme sresti strpljivo i ljubazno osoblje na kakvo sam ja naišla u Oxfordu. Sve pohvale!

Žabalj – Zlatica:

samo napred, za dobre ljude uvek se daleko cuje