Sudski tumači i prevodioci Novi Beograd

Nekadašnja "velika spavaonica", Novi Beograd je danas moglo bi se reći grad u okviru grada. Sa ukupnom površinom od 41 m², ovo je jedna od 17 opština koje čine prestonicu Srbije, a koja je sačinjena od naselja Novi Beograd.

Podaci iz poslednjeg izvršenog popisa pokazuju da na novobeogradskoj opštini živi blizu 220 hiljada stanovnika, od kojih je radno sposobno njih skoro 80 hiljada.

Ovo gradsko naselje je smešteno na levoj obali reke Save, a najpoznatije je po tome što se na njemu između ostalog nalaze i dva najveća šoping centra na teritoriji Beograda i to tržni centar "Ušće" i "Delta city", kao i jedna od najviših beogradskih zgrada čuvena Palata "Srbija". Sa Beogradom je povezan mostovima i to, ni manje ni više nego svih 6 beogradskih mostova, uz izuzetak Pančevačkog vode do Novog Beograda i to: Stari savski most, Brankov, te čuvena "Gazela", zatim Stari železnički most, Novi železnički i najnoviji most preko beogradskog jezera, Ade Ciganlije. Takođe, posebno je važno napomenuti da kroz samo srce ove beogradske opštine prolazi međunarodni autoput E-75, koji spada u red najdužih međunarodnih puteva na teritoriji čitave Evrope, budući da spaja Norvešku na severu i Grčku na jugu.Skoro 10% ukupne površine novobeogradske opštine je pod zelenilom, tako da spada u red najzelenijih delova srpske prestonice, a najveći deo zelenih površina je smešten na novobeogradskoj strani reka, tačnije na Ušću, u čijoj neposrednoj blizini se nalazi i najposećeniji šoping centar srpske prestonice, tržni centar "Ušće".

Za datum osnivanja Novog Beograda se uzima 11. april 1948. godine, kada su udarnici iz čitave zemlje počeli sa gradnjom najpre Palate "Srbija", a potom i ostalih građevina. Mnoge značajne beogradske građevine su smeštene upravo na teritoriji Novog Beograda, a osim "Sava centra", koji je bio prvi objekat takve vrste u gradu, tu su još i "Geneks " kule, odnosno zgrade koje važe za zapadne kapije grada, ali i čuvene sportske hale, Beogradska arena i Hala sportova. Takođe, nedaleko od tržnog centra "Delta city" se nalazi čuveno univerzitetsko naselje "Belville" koje je izgrađeno tek pre koju godinu i to u doba kada je Beograd bio domaćin prestižne manifestacije "Univerzijada". Pored toga, na teritoriji ove opštine je i zgrada Muzeja savremene umetnosti, veliki broj srednjih škola i gimnazija, te Fakultet dramskih umetnosti, ali i nekoliko prestižnih beogradskih hotela.

Na tom i takvom Novom Beogradu funkcioniše veliki broj obrazovnih i kulturnih institucija, ali i različitih obrazovnih centara, te škola računara, stranih jezika i drugih. Tu se od 2008. godine nalazi i naša poslovnica koja svim zainteresovanim klijentima, između ostalog nudi i usluge ovlašćenog sudskog tumača, koje su sve traženije, a posebno u ovom delu grada koji važi za centar poslovnih aktivnosti srpske prestonice.

TESTOVI


Po čemu se Akademija Oxford razlikuje od drugih?

Da bi vam bilo jasnije zbog čega je najbolje da usluge sudskog tumača potražite upravo kod nas, morate znati i šta je to što nas izdvaja u odnosu na druge kompanije koje nude istu uslugu.

Naime, Akademija Oxford u nizu svojih poslovnih ciljeva ima i onaj koji podrazumeva da je zadovoljstvo klijenta i maksimalno ispunjavanje njegovih zahteva na prvom mestu. Zato ćemo mi u svakom trenutku sasvim sigurno ispoštovati vaše zahteve i omogućiti vam da dobijete dokument koji je overen od strane ovlašćenog sudskog tumača u najkraćem moguem roku, a po ceni koja važi za izuzetno pristupačnu kada se uzme u obzir kvalitet usluge koju pružamo.

Sledeće po čemu se sasvim sigurno razlikujemo jeste činjenica da kod nas možete dobiti prevod, odnosno overu od strane sudskog tumača bilo kog dokumenta, i to za gotovo sve jezike koji se govore širom sveta. Pod tim ne mislimo samo na one koji se najčešće traže, kao što su: nemački, engleski, francuski, španski i italijanski. Naprotiv, ovo je tek delić celokupne ponude jezika za koje smo specijalizovani, a pomenućemo samo neke od njih: ruski, finski, arapski, kineski, norveški, holandski, poljski, japanski, norveški, mađarski, češki, bugarski, slovenački, hrvatski, rumunski, bosanski, ali i grčki, portugalski, makedonski, turski, albanski i mnogi drugi.

Takođe, upravo je Akademija Oxford jedna od retkih koja svojim klijentima nudi prevod i overu sudskog tumača za dokumente na estonskom, pakistanskom i korejskom, a dobro je poznato da se usluga za ove jezike na teritoriji naše zemlje vrlo retko sreće.

I ono najvažnije: uz klasičan način prevoda i overe sa nekog stranog jezika i obrnuto, kod nas će svako kome je to potrebno dobiti i prevod dokumenta, odnosno njegovu overu sa jednog stranog jezika na drugi strani jezik, pa je sasvim jasno da su naši prevodioci i sudski tumači najbolji u svom poslu.

Uz uobičajene prevode i overe ličnih dokumenata, kao što je recimo prevod lične karte, saobraćajne i vozačke dozvola prepisa ocena, te diplome i dodatka diplomi, prijave prebivališta i slično, kod nas možete dobiti i prevod poslovne, te tenderske dokumentacije, odnosno svih onih dokumenata od kojih se zahteva da budu overeni pečatom sudskog tumača i to bez obzira da li su u pitanju dokumenta na srpskom jeziku koja se prevode na jedan od preko 35 svetskih jezika za koje smo specijalizovani ili obrnuto.

Sudski tumač Novi Beograd

Sudski tumač Novi Beograd će za vas izvršiti naveden zahtev, stim što je svaki klijent u obavezi da poseduje informaciju o tome da li je potrebno da određeni dokument sadrži takozvani Apostille pečat, Reč je o višoj instanci od sudskog tumača koja je zadužena za overu određenog dokumenta, a u ovom slučaju je to ovlašćeni sud. Takođe, vrlo je važno da posedujete validnu informaciju, kako ne biste dodatno gubili vreme, jer se za određene dokumente zahteva ne samo Apostille pečat na orginalu i prevodu, već i prevod samog pečata. Pa je iz tog razloga vrlo važno da našem predstavniku precizno navedete za koju svrhu vam je potreban određeni dokument, odnosno njegova overa od strane sudskog tumača.

Sva dokumenta za koje vam je potrebna overa nam dostavljate prevedena ili, pak možete angažovati nekog od prevodioca iz našeg tima. Ne zaboravite i to da je zakonom regulisano da sudski tumač Novi Beograd koji je zadužen za overu vaših dokumenata mora dobiti i originalna dokumenta na uvid kako bi se uverio da je preveden sadržaj veran originalu, jer upravo svojim pečatom to i potvrđuje.

Dokumenta nam možete dostaviti na više načina, a u skladu sa vašim zahtevima mi overena dokumenta možemo dostaviti kurirskom službom na vašu adresu, ukoliko niste raspoloženi da proštetate do naše poslovnice u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu i preuzmete ih. Usluga slanja dokumenata na ovaj način se dodatno nalaćuje, jer nije uračunata u cenu prevoda i overe. Vi nama, naravno možete doneti lično dokumenta ili ih poslati "Poštom" kao preporučenu pošiljku ili, pak kurirskom službom na adresu naše novobeogradske poslovnice.

Ukoliko je u pitanju prevod u izuzetno kratkom roku, to jest takozvani hitan prevod možete nam ih poslati u elektronskom formatu, skenirane na naš meil, stim što ste u obavezi da naknadno dostavite i originalna dokumenta na uvid. Sve ovo morate obaviti u vrlo kratkom roku ako želite da ispoštujemo vaš zahtev i omogućimo vam da dobijete prevedena, odnosno overena dokumenta u roku koji ste zahtevali.

Cena overe dokumenta je usklađena sa važećim cenovnikom usluga koje pruža Akademija Oxford, dok se cena prevoda jedne strane određenog dokumenta izjednačava sa cenom strane prevoda tekstualnog sadržaja koji ukupno broji 1 800 slovnih mesta, uz uračunate razmake.

Svaki sudski tumač koji je i zvanično ovlašćen je obavezan da čuva Poslovnu tajnu, te da poštuje podtake svojih klijenata, kao uostalom i svaki zaposleni u našem timu, te su svi dužni da dokumenta sa kojim dolaze u dodir na radnom mestu maksimalno zaštite od bilo kog mogućeg načina zloupotrebe.

Koji se sudovi nalaze na Novom Beogradu?

Kako je proveru informacija vezanih za Apostille pečat, odnosno potrebu za ovakvom vrstom overe neophodno izvršiti u nadležnom osnovnom sudu, navešćemo koji se sve sudovi nalaze na novobeogradskoj opštini, kako biste se lakše snašli.

Prvi osnovni sud u Beogradu, koji je nadležan za opštine: Zvezdara, Savski venac, Vračar, Stari grad i Palilula se nalazi na ovoj beogradskoj opštini, a smešten je na adresi Bulevar Nikole Tesle br. 42 a. U njegovoj neposrednoj blizini, ali i u blizini poslovnice Akademije Oxford na Novom Beogradu, u ulici Bulevar Mihajla Pupina br. 16 se nalazi i sud čija je nadležnost usmerena na opštinu Voždovac, odnosno Čukaricu, te Grocku i Rakovicu, to jest Drugi osnovni sud u Beogradu.

Tu je još i onaj sud koji je nadležan za nepomenute beogradske opštine, odnosno Zemun, Surčin i Novi Beograd. Treći osnovni sud u Beogradu se nalazi na istoj adresi kao i prethodno pomenuti, Drugi osnovni sud u Beogradu.


Kategorije prevoda za Novi Beograd

Prevod dokumenata iz oblasti obrazovanja sa engleskog jezika

Prevod dokumenata iz oblasti obrazovanja

Morate biti spremni da će Vam biti potrebna mnoga dokumenta koja je neophodno da dostavite prevedena na zvaničan jezik zemlje u kojoj...

Dalje >>
Prevod knjiga, udžbenika i časopisa

Prevod knjiga, udžbenika i časopisa

Ako imate dete koje ide u osnovnu ili srednju školu, sasvim je sigurno da Vam je glava puna informacija o brojnim izdavačima udžbenika...

Dalje >>
Prevod tekstova iz oblasti IT

Prevod tekstova iz oblasti IT

Pojam informacione tehnologije se vrlo često koristi u znatno širem smislu, pa se neretko događa da sve što može da se dovede u vezu...

Dalje >>
Prevod tekstova iz oblasti medicine i farmacije

Prevod tekstova iz oblasti medicine i farmacije

U današnje vreme se najčešće pominje farmaceutska industrija kao jedna od najuspešnijih grana industrije u čitavom svetu.

Dalje >>
Prevod dokumenata iz oblasti nauke

Prevod dokumenata iz oblasti nauke

Prevodilački centar Akademije Oxford vrši za Vas prevod naučnih radova i stručnih tekstova, kao i prevod istraživanja i patenata...

Dalje >>
Prevod uverenja i potvrda

Prevod uverenja i potvrda

Kako se uverenja i potvrde smatraju zvaničnim dokumentima, neophodno je da uz prevod budu overeni i pečatom zvaničnog sudskog tumača...

Dalje >>
Prevod poslovnih dokumenata

Prevod poslovnih dokumenata

Naši prevodici će na Vaš zahtev prevesti, recimo, CV i propratno pismo sa našeg jezika na bilo koji od preko 35 svetskih jezika.

Dalje >>
Prevod ličnih dokumenata

Prevod ličnih dokumenata

Biometrijska lična dokumenta se razlikuju od starih papirnih, jer uz sve neophodne podatke o vlasniku imaju i takozvane biometrijske podatke.

Dalje >>
Prevođenje, titlovanje filmova, serija i emisija

Prevođenje, titlovanje filmova, serija i emisija

Nudimo usluge prevođenja, titlovanja i obrade materijala za TV, video i filmsku produkciju.

Dalje >>
Prevod tehničke dokumentacije

Prevod tehničke dokumentacije

U prevodilačkom smislu, pod pojmom Tehnička dokumentacija se podrazumeju sva ona dokumenta koja se mogu odnositi na neki tehnički sistem i njegovo funkcionisanje.

Dalje >>
Prevod tekstova iz oblasti marketinga

Prevod tekstova iz oblasti marketinga

Kada govorimo o marketingu u poslovanju, on se definiše kao poseban vid poslovanja koji je isključivo usmeren prema kupcima proizvoda i korisnika usluga...

Dalje >>
Prevod tekstova iz oblasti ekonomije, finansija i bankarstva

Prevod tekstova iz oblasti ekonomije, finansija i bankarstva

Osnov ekonomije kao nauke, odnosno naučne discipline jeste da prouči sve pojave i zakonitosti koji su vezani za proizvodnju...

Dalje >>
Prevod tekstova iz oblasti politike

Prevod tekstova iz oblasti politike

U ne tako retkim situacijama se javlja potreba da politički tekstovi budu objavljeni i na nekom stranom jeziku, a posebno ukoliko je njihova tema vezana za međunarodnu politiku.

Dalje >>
Prevod tekstova iz oblasti prirodnih i društvenih nauka

Prevod tekstova iz oblasti prirodnih i društvenih nauka

Mnogi od nas su zaboravili definiciju nauke, iako svi vrlo dobro znamo da postoje: matematika, fizika, pravo, filozofija, ekonomija, biologija i mnoge druge naučne discipline.

Dalje >>
Prevod tekstova iz oblasti psihologije i sociologije

Prevod tekstova iz oblasti psihologije i sociologije

Vrlo specifične nauke, odnosno naučne discipline, sociologija i psihologija se često pominju u zajedničkom kontekstu, budući da ih vežu pojedine zajedničke karakteristike.

Dalje >>
Prevod tekstova iz oblasti turizma

Prevod tekstova iz oblasti turizma

Kada su u pitanju tekstovi iz oblasti turizma vrlo često se događa da je neophodno prevesti ih na neki strani jezik i to najčešće jezik one zemlje gde želite da plasirate svoje turističke usluge.

Dalje >>
Simultano i konsekutivno prevođenje

Simultano i konsekutivno prevođenje

Usluge simultanog prevođenja se odnose na prevođenje koje se odvija u prevodilačkim kabinama, dok slušaoci preko slušalica prate ono što se neposredno prevodi.

Dalje >>
Prevod tekstova iz oblasti građevinske industrije

Prevod tekstova iz oblasti građevinske industrije

Osnovna podela građevinske industrije je prema tipu objekata gradnje i to na niskogradnju, visokogradnju i hidrogradnju.

Dalje >>
Prevod tekstova iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine

Prevod tekstova iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine

Sve veći broj seminara, kurseva i obuka usmeren na podizanje ekološke svesti kod građana govori koliko je ova oblast važna u savremenom društvu.

Dalje >>
Prevod tekstova iz oblasti prava

Prevod tekstova iz oblasti prava

U poslovnom smislu se pod pojmom tekstova iz oblasti prava smatraju svi oni materijali koji su validni sa pravnog stanovišta, poput recimo razičitih ovlašćenja i punomoćja...

Dalje >>
Lektura i korektura

Lektura i korektura

Svaki tekst koji se štampa ili objavljuje bi trebalo da zadovoljava jezičke (gramatičke i pravopisne) i stilske standarde jezika na kom je napisan.

Dalje >>
Iznajmljivanje opreme za simultano prevođenje

Iznajmljivanje opreme za simultano prevođenje

Oprema potrebna za simultano prevođenje, uglavnom podrazumeva: prevodilačku kabinu, primarnu tehničku opremu, slušalice, prijemnike, mikrofone i ozvučenje.

Dalje >>
Apostille Pečat

Apostille Pečat

Jednom rečju Apostille je (nad) overa ili legalizacija javnih isprava koje se koriste u međunarodnom pravnom prometu.

Dalje >>

Izračunajte okvirnu cenu prevoda za Novi Beograd


Napomena:

Navedeni kalkulator izračunava orjentacionu cenu Vašeg prevoda. Prevodilačka strana obuhvata 1800 karaktera sa razmacima ili 250 reči. Veoma je bitno da što preciznije izračunate broj karaktera na Vašem dokumentu, kako bi finansijska konstrukcija bila tačnija, uz manja odstupanja. Za sve detaljnije informacije, kontaktirajte neki od naših centara.‏

Prikazane su cene iz poslovnice u Jagodini. Za cene u ostalim gradovima, kontaktirajte nas.

Spisak sudskih tumača za opštinu Novi Beograd

Spisak sudskih tumača za opštinu Novi Beograd Sudski tumači za opštinu Novi Beograd Spisak sudskih tumača za opštinu Novi Beograd

Cenovnik prevodilačkih usluga sudskih tumača
za opštinu Novi Beograd

Cenovnik prevodilačkih usluga za opštinu Novi Beograd Sudski tumači za opštinu Novi Beograd Cenovnik prevodilačkih usluga za opštinu Novi Beograd

Sudski tumači i prevodioci na Novom Beogradu

PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
 
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Slavica:

Završila sam kurs rumunskog jezika kod vas, ekipa vam je super, profesori odlični a cene pristupačne. Pozdrav iz Beograda

Beograd - Miloš:

Pohadam kurs norveškog jezika online. Prezadovoljan sam jer škola prati sve moderne trendove. Mogu da organizujem svoje vreme kako hoću, učim i pohađam nastavu od kuće i ne gubim vreme na prevoz po gradu. Odlični ste, samo tako nastavite.

Beograd - Milica:

Dugo sam tražila najbolju ponudu u pogledu kvaliteta i cene za kurs nemačkog jezika, na kraju sam se odlučila za vas i nisam pogrešila!

Čukarica - Svetlana:

Počela sam da učim albanski jezik u vašoj školi, prezadovoljna sam uslugom i profesorima. Pozdrav za sve

Palilula - Ana:

Uspešno sam završila kurs švedskog jezika i pronašla posao gde je poznavanje ovog jezika bilo presudno. Hvala Vam puno ljudi

Voždovac - Siniša:

Završio sam kurs makedonskog jezika. Oduševljen sam organizacijom škole. Nastaviću sa časovima kod vas!

Novi Beograd - Aleksandar:

Pohađala sam kurs arapski jezik. Svima preporucujem vašu školu jer je najbolja!

Rakovica - Radovan:

Poznavanje bugarskog jezika mi je bilo potrebno na poslu. Posle vašeg kursa uspesno saradujem sa svim kolegama iz Bugarske. Hvala vam puno

Savski venac - Lena:

Prošle godine sam završila kurs poljskog jezika. Jako sam zadovljna svime sto sam naučila kod vas.

Stari grad - Djuro:

Upisao sam kurs ceškog jezika kod vas po preporuci prijatelja. Rekao je da ste najbolji u šta sam se i sam uverio. Pozdrav

Vračar - Olivera:

Mogu sa sigurnošću da tvrdim da ste najbolja škola u Srbiji. I ranije sam učila engleski jezik u drugim školama ali sam uvek bila nezadovoljna. Samo ste vi ispunili sva moja očekivanja u nivou znanja, profesionalnosti i prijatnosti zaposlenih. Samo tako nastavite!!!

Zemun - Ljiljana:

Završavam kurs portugalskog jezika. Jako sam zadovoljna, upisacu kurs i španskog!!!

Zvezdara - Marko:

Pre dve godine sam završio kurs danskog jezika. Još uvek ga puno koristim i dobro znam. Svu zahvalnost dugujem vama. Pozdrav najboljoj ekipi!

Barajevo - Jovana:

Drugarica i ja smo krenule na časove francuskog jezika kod vas. Puno nam pomaže za školu jer prati školsko gradivo.

Grocka - Nikola:

Poslao sam sina da uči ruski jezik kod vas. Zadovoljan je on, zadovoljan sam i ja!

Lazarevac - Milanka:

Naucila sam grčki jezik i sada uspešno radim letnje sezone u Grčkoj! Hvala i pozdrav

Mladenovac - Zoran:

Pohađao sam časove slovačkog jezika kod vas. Izuzetno sam zadovoljan znanjem koje sam stekao!

Obrenovac - Kristina:

Brat i ja smo upisali kurs holandskog jezika, učimo jezik online na naše veliko zadovoljstvo. Drago nam je da postoje ovako moderne škole i u Srbiji!

Sopot - Mirjana:

Završila sam kurs japanskog jezika. Bilo je divno iskustvo! Hvala vam punoooo

Surčin - Nemanja:

Trenutno pohađam kurs italijanskog jezika, prezadovoljan sam saradnjom sa vašom školom.

Novi Beograd - Lenka:

Uspešno sam završila kurs srpskog jezika, mnogo mi se dopada i sada dobro govorim. Hvala Akademiji Oxford!!!

Čukarica - Žarko:

Akademija Oxford je najbolja škola!!! Završio sam kurs turskog jezika kod vas! SAMO NAPRED! ODLIČNI STE!

Palilula - Milena:

Mogu samo da kazem da ste najbolji! Ja sam završila kurs kineskog jezika i mogu svima da vas preporučim!

Voždovac - Rajko i Suzana:

Našu ćerku smo upisali na kurs engleskog jezika sa 5 godina. Stekla je odličnu osnovu za školu i jako smo zadovoljni, zato ćemo nastaviti saradnju sa vama i dalje!! Pozdrav!

Zvezdara - Rade:

Upisao sam latinski jezik i mnogo mi je pomogao pri spremanju ispita na Farmaciji. Hvala Akademiji što sam upisao treću godinu!!!!

Slavija - Kosta:

Pohađam časove madjarskog jezika, sve pohvale za profesore i sve zaposlene!!

Palilula - Nataša:

Završila sam kurs ukrajinskog jezika u vašoj akademiji, najbolji ste. I po kvalitetu i po ceni!!!

Voždovac - Igor:

Krenuo sam na časove nemačkog jezika, sve pohvale za organizaciju nastave i predavače.

Novi Beograd - Ivana:

Prošle godine sam završila kurs norveškog jezika u vašoj školi. Svima vas preporučujem jer ste najbolji.

Čukarica - Mateja:

Krenula sam na kurs francuskog jezika, za sad sam prezadovoljna. Samo tako nastavite.

Novi Beograd - Bilja:

Završavam kurs švedskog jezika koji mi je bio potreban zbog posla, zadovoljna sam znanjem koje sam stekla u vašoj školi.

Obrenovac - Jelena:

Krenula sam na kurs norveškog jezika. Vaša škola je najbolja. Prezadovoljna sam!!!

Rakovica - Darko:

Pohađam online časove grčkog jezika. Super ste!!

Voždovac - Ena:

Upisala sam sa drugaricom kurs nemačkog jezika, koji nam je bio potreban zbog škole. Obe smo jako zadovoljne i nastavljamo dalje sa vama!

Novi Beograd - Anatol:

Završio sam kurs srpskog jezika prošle godine i samo da vas pohvalim da ste najbolji!

Zemun - Branka:

Pozdrav svima u Akademiji Oxford! Završila sam kod vas kurs italijanskog jezika i jako sam zadovoljna svime sto sam naučila.

Vračar - Katarina:

Po preporuci koleginice sam upisala sina u vašu školu na kurs nemačkog jezika. Svakog dana sve više zna, jako je zadovoljan i srećan a sa njim i ja. Svuda vas pominjem i preporučujem.

Stari grad - Dušan:

Uspesno sam savladao francuski jezik kod vas na kursu. Pun pozdrava za sve!